MELANCONG ATAU MELENCONG?

HAI
ASSALAMUALAIKUM

Good afternoon everybody !

Orang lain sibuk rehat sebab letih baru balik 'melancong'.
aku pulak sibuk nak update blog. 
Well, apa boleh buat aku sorang jaa yang ada blog pun. 
Cik Dya Adilla kedekut nak bagi link blog dia. haha. 
Takpa, it's okay. hampa rehat rehat dulu.
dah siap entry nii, hampa baca dah laa.
________________________________________________________________________

Tahun ni dah masuk tahun ke 3 aku kat sini,
rasanya dah cukup laa 3 negeri kat pantai timur yang aku dah jelajah. 
Alhamdulillah. 
Walaupun takdak laa semua pelosok kampung aku masuk. 
But at least, boleh laa balik cerita kat orang kampung aku dah penah sampai tempat tuu. 
kannnn? hehe ^________^


Ke mana kita ?


Kali ni kita ke Kelantan pulak. Negeri Che Siti Wan Kembang. 
Finally, dah last sem baru sampai kota bharu.
Itu pun nasib baik ada yang sudi bawakkan. 
Kalau tak, takdoo maknonyoo den nak sampai situ. 
Nak pergi sendiri memang tak laa, jalan pun tak kenal.
 So, untuk lebih mudah kita ajak laa kawan kawan yang sememangnyaa traveller.
Suka sangat travel !
Lepas nii nak ke Sabah pulak katanyee.
Kalau ada rezeki lebih boleh laa ikut. 
InsyaAllah.
Itu pun kalau diajak lahh. Tapi, tolong laa ajak. haha

so, here we goooo
|
|
|
V

see ! muka excited habis. 
Sorang tak boleh tido malam , sorang lagi pukul 6 dah bangun.

sebelum gerak, muka masing masing bercahaya.
kann? 
5 jam selepas itu, memang tak dapat bayang. 
Tak boleh bayang.
Kena tengok sendiri. 
Series ! haha
:D



 Dah sampai KB Mall cari foodcourt dulu lahhh.
Itu yang paling penting.
Kalau tak, ada yang akan mengamuk >_<


Ini muka abang abang bodyguard yang setia menanti,
 menunggu, melayan kerenah dan yang paling penting 
menyelamat. 
Ouhh, jadi hero sekejap ehh 
Terima kasih :)
  
penat? mudah sahaja. RM1 untuk 3 minit :)

*gambar ini sekadar hiasan , tak main pongg*


Ini kawan kawan saya.

Bila seorang mula angkat kamera, yang lain pun akan mula berlari.

dan lagi

dan lagiii...

kat sini? pun boleh..


 dan cuba anda perhatikan gambar ini, apakah yang tersirat dan tersurat di situ? hmmmmm
Dan sila tinggalkan komen anda di kotak komen.
Terima kasih.



motif ?


-- takde motif

Bye KB Mall. We are going to Pengakalan Kubur.
Panjang umur jumpa lagi. 
Mungkin lagi 2 tahun , 5 tahun atau bertahun tahun.
 Entah laaa. Susah nak cakap.

Ini pun boleh.
Sempat lagi masuk dalam ambik gambar. 
Tak penah jumpa laa katakan.
Tapi tak dibenarkan keluar dari kereta, okay?
 sebab ada cik abamm tu dah bagi warning.
So, ikut tingkap saja lah kita. Hehe


Kepada Encik Hariz dan keluarga, terima kasih sebab bagi tumpang rumah untuk berehat, minum minum, makan kuih raya lagi. 

Dan kepada Nurain Rosli dan Muhammad Ikhwan Muhammad Nazri , terima kasih mai jumpa chek walaupun sat jaa. 
Boleh lepas rindu pun, okay lahh tuu. 
Balik Kedah, kita jumpa lagiii. Tapi taktau bila.
Biasa lahh, business woman. 
Busy memanjang.
:P

Tak lupa jugaa, kepada ketua organizer rancangan Sesi Pengakuan Rakyat. 
Pandai nohhh, kenakan orang.

By the way, thanks to all friends for the moments.
- BEST
-ENJOY
- RELEASE TENSION
- UNFORGETTABLE MEMORIES

THANK YOU :)

Okay ,thats all. Bye bloggers!
See yaa next time :)





No comments: