" Pre-reunion "

Bismillahirrohmanirrahim ,
ASSALAMUALAIKUM


Hye , finally im back dengan entry dan tajuk yg tak bole blah. haha 
Setelah hampir sebulan hilang dari dunia blog , no post , no comment , no response. Sorry !

Tengah cuti semester laa katakann. Betul betul punya cuti lahh , makan tido makan tido , lepak dalam rumah sajaa. Facebook pun dah deactived , sangat tidak berdunia dengan orang. 
Biar lahh , nama pun cuti kann.
Masa untuk relax , tenangkan fikiran , say no to tensions , books and assignment. 
Oohhh , sangat sangat heaven okay.

Tapi , lepas sebulan terperuk , mengulat dan sebagainyaa dalam rumah. Baru laa , terdetik dalam qalbu nak  keluar lepak lepak kejap dengan kawan kawan. Tiba tiba rasa rindu dengan kengkawan. Tiba tiba Rindu nak lepak sekali. Tiba tiba , rasa rindu pulak dengan sekolah. Tiba tiba kenangan lama , muncul kembali.
OKAY ! Itu bahaya.
Takut kenangan yg tak sepatutnya pun muncul jugak.
fuhhh , lupakan lupakan !




Dear :-
K A D F A Z

Bila laa boleh berkumpul macam dolu doluu kann. Ye lahhh , paham. Masing masing busy study. Ada yg terlepas ke kelantan , ke terengganu , ke perlis , ke perak , ke selangor. Sorang pun tak stay kat Kedah , baguihh punya. Haha.

Tapi , jauh macam mana pun. KADFAZ  is the best !
sedar atau tak , dah 8 tahun kita punya friendship.
Dan InsyaAllah kekal sampai bila bila dan takkan berpecah :')




Bila dah berjumpa , mula lah teringat kenangan kenangan lama. Dan mula lahh mencari foto foto lama. Dan ini lahh hasilnyaa. :)



Yang tak dapat join tadi , foto foto anda terselamat daripada dipublishkan. Tapi , takkan selamanya selamat. Just wait and see my dear friends. hehe. :) Btw , gambar cik Dzafirah time sekolah memang tak dapat dikesan langsung. Thats why gambar aku dan cik ain saja yang hadoo. Biasalahh , kite ni gila glamour dari zaman sekolah lagi. bhaha !

to : KADFAZ !
Rasanya tahun depan dah boleh buat reunion kott. Sebab ramai yang dah habis study. Harap harap menjadi lahh plan untuk cuti cuti Malaysia kita tuu ye. Amin. Dah lama dah menunggu nii.  :)






4 comments:

Halimaton Saadiah said...

assalamualaikum,saya tag awak http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/1st-ga-by-hijab-valley.html

SLKnight said...

huhu.. :(

kitara mrs asas said...

wargh ! seyes aku rindu gila kat hampa . haha . cuti cuti malaysia ? nak ke mana uhh ?
<3 <3 <3 aku doakan menjadilah nak jumpa KADFAZ kann <3 amin

ayana abdullah said...

Angan2 nak ke langkawi jaa. Tahun depan , insyaAllah.