Precious moments: Pantai Merdeka

ASSALAMUALAIKUM
and hye !



Semalam aku ada mention yang hari ni nak pergi tenangkan fikiran , jalan jalan , makan angin. kann ? So, here we are: PANTAI MERDEKA. Kat mana ? err, ada lagi ke yang still taktau Pantai Merdeka kat mana ? Ouhh, sentap kejapp. Pantai Merdeka dekat Kedah laa sayangss. Hijau Kuning negerikuu.*tetiba* Well actually, dekat tempat mana kita bercuti. Either dekat atau jauh. Dalam atau luar negeri. Itu semua tak penting, yang penting apa yang kita dapat masa bercuti tuhh. Happy atau tak. Pengalaman pahit atau manis. Itu yang penting. setuju ? Even kalau pergi bercuti  dekat Pulau Maldives sekali pun *Setia Hujung Nyawa lagi*  kalau hati tu tak happy, lebih banyak pahit dari manis nak buat apa kann. 



Untuk hari ni aku tak perlu jadi supir lagi. Boleh bersenang lenang di belakang. 
Kepada cik supir, jangan jeles yeahh. haha



Konon comel laa buat muka yang macam macam tuhh . :P


ais kacang from Syafinas Nordin. Terima kasih laa belanja. hehe
 Terima kasih daun keladi, lain kali belanja laa lagi :)





shopping shopping ! o.O tunggu apa lagi. 


auwwww ! Duckface gituu. sesuaii ke xD

jyeahh ! Mari saya kenalkan. Itu mak dan abah saya. Buah hati, pengarang jantung pisang, intan payung segalanyalahh. Ini baru Setia hingga Hujung Nyawa. Daripada kita susah susah sayangkan orang yang belum tentu sayang kan kita. Lebih baik kita sayang dulu orang yang tak pernah henti henti sayang kita ni. Lagi banyak manfaatnyaa :) betul ?

peace !

peluk abah lagi bagus dari peluk orang lainn. :D



okay. Tangkap gambar sendiri ibarat masuk bakul angkat sendiri. haha, biarlahh !


tengokk tuhh ! abah pun sibuk jugak nak posing haa.

Tengok betul betul. Ramai orang cakap, kami kembar. Yaa, dengan ini saya mengaku. 
memang kami kembar pun. Tapi lain mak lain bapak. okay !

wahhhh ! cucu cucu mithali ni. *mithali ka main tali ka taktau laa* haha !


Thanks kepada cik photog: Nurfarhanees Zulkiflie :*

 
and again ! :*

and AGAIN ! hehe 

Ini cik photographer saya. Kasi peace sikitt :D


hahhh ! yang ini pulakk ? sama takk ? yang ini baru sama emak sama bapak.

okayy. Ini foto bajet untuk hari ni. haha. Bersyukur lahh dengan apa yang Allah dah kurniakan pada kita. Jumpa lagi next entry. Bye. Assalamualaikum !




4 comments:

Arita Atira said...

Salam... Maaf.. Anda Di Tag..Jom Join..

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/2013-giveaway-by-aliya-tralala-saadah.html

Arita Atira said...

Salam.. Maaf Mengganggu.. Jom JOIn...

Anda di Tag..

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

:-)

Arita Atira said...

Salam.. Maaf Mengganggu.. Jom JOIn...

Anda di Tag..

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

:-)

Iyraa Cariyno said...

jom memeriahkan segmen nie :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html