hey everybody. I'm Home !

ASSALAMUALAIKUM
and 



HYE !~! ehhh, dah dahh. Jangan nak tenung lama lama sangat gambar pakwe orang tuhh. Tau laa hensem ^^ tapi apa kes pulak tetiba je letak gambar zain hakimi kat sini ni ? buang tebiat ke hape kann ? ouhh, okay ! jangan terkejut sangat. its normal for now. rite ? Demam Setia Hujung Nyawa tak habis lagi kann. Masih bermain main di minda. wahhhh, gituu~ HAHA ! sudah sudah. Stop merepekk. Nampak gumbira semacam jee cik yana ni. apa hal ? kannn ? Okay lahh, I admit it. Im very happy now becauseee i'm homeee ! Terasa sangat bahagia bila dapat tido sorang sorang dalam bilik, tak perlu nak share-ing menyare-ing *bahasa apa ni?*. Tak perlu nak share katil, tak perlu share TV dann dapat berblogging sesuka hati. itu yang pentinggg~ kannn. so heaven ^___________^


So , dapat cuti selama seminggu ni kita enjoy ! jangan fikir pasal kolej , assignment , study , exam , masalah. and whatever ! Buang jauh jauh dulu semua tuhh. Buat spoil mood je kann ? Kepada anda anda yang berada dalam situasi yang sama seperti saya , ikut lahh nasihat saya ni. *apa punya nasihat lahh* Gunakan masa yang ada, sebaik yang mungkin. orait kawan ? :* 




I got to go. See you tomorrow with the new entry. Esok kalau ada sesiapa yang nak pegi Pantai Merdeka, kita jumpa kat sana kayy ! Tenangkan fikiran dengan air laut. *tak cukup lagi ke laut kat tengganu tu haa* ke nak mencari cinta ? Bajet Cinta Pantai Merdeka lettew . haha. okay lahhh. Bonsoir ! ;)

1 comment:

Nurul Ain said...

welcome home
http://www.ainahmad.com/