kenangan ouhh kenangan

ASSALAMUALAIKUM
and HYE ! ^_^V

kenangan ouhh kenangan ! maharajalawak ouhh maharajalawak. macam macam cerita dengar pasal maharajalawak mega dekat terengganu ni kann. tak tahu ? tak dengar pape pun ? hemmm. okay lahh , kalau macam tu search laa dekat youtube , macam macam ada. :)

andddd i'm is one of the lucky person yang dapat masuk tanpa melalui rintangan rintangan untuk mendapatkan tiket free itu. alhamdulillah. takde benda buruk yang jadi masa nak dapatkan tiket tu. TAPI, agak nervous bila part beratur nak masuk dalam dewan. tiket dah dapat. nak masuk pulak masalah. bayangkan, dapat tiket pukul 9.45 then berlari pulak ke pintu untuk masuk dalam dewan. tup tup, jaga, rela, polis bantuan or whatever lahh yg ada kat situ. tak bagi masuk! OHMAIGAD ! rasa macam nak tampor tampor je kann pakcik pakcik abang abang yang jaga tuhh. dah laa terpaksa berhimpit himpit dengan manusia manusia kat situ. sesak nafas ouhh. tak boleh ke beratur elok elok awak awak semua? tak paham aku. dulu penah je ikut abah pegi stadium tengok bola orang lagi ramai dari ni, tapi takde laa sampai macam ni. urfff~ lupakan.

back to our story. pasal rela tu tak nak bagi masuk tu kan. sebabnya dia kata sit dah penuh. well, hellooo ! kalau sit dah penuh, yang kat tangan kami kami ni apenye. bukan tiket ke ? takkan cetak tiket lebih dari sit kott. tiba tiba dia kata, ada tiket cetak rompak. ouhh, pandai sangat laa kan orang orang kat sini nak cetak rompakkan tiket tuhh. *org belakang cakap. time berhimpit tuhh*
dipendekkan cerita, kitorang dapat masuk dalam dewan tu pun time saywho tengah perform. agak lewat sikit. but its okay. asalkan dapat masuk jugak kann.
ermm,  macam mana dapat masuk ? heee~ *secret lahhh*

dan lepas habis show tu. pegi makan jap sebab dah lapo sesangat tahap gaban dahh. then lepak shahbandar jap, ICT jap. ape ? ingat shah alam ja ada ict ? sini pun ada lahhhh. ^______^


rileks je kann, dok sebelah tak kena drive. hehe

muka budak senyum paksa. nampak sangat tak ikhlas kannn. -.-


dinner time !
makan dulu kalau ye pun excited nak jumpa zizangg :)

lepas makan, pegi stadium balik. kebetulan kat luar stadium 2 diorang buat pelancaran tahun melawat terengganu. kebetulan jugakk, artisnyaa ARIL. ouhhh, meltingg! you know what, sejak dari AF lagi yana minat sangat sangat dekat mamat ni. tak sangka pulak dapat jumpa kat sini :') walaupun tak dapat tangkap gambar sekali, tak kisah laa. janji dapat jumpa depan depan.

yang ni dalam stadium tertutup gong badak.

yang ini pulak masa kat syahbandar. lepas makan, lepas habis tngok show. tengokk! orang bosan, tak bole tido. siap boleh main bola lagi. haha. pun bolehh.

penat main bola. tengok movie pulakk. nasib baik bawak laptop kann.

yang bawah ni taktahu nak letak caption ape. so, tengok je lahhh. :)

|
|
|
V














it will remains as a sweet memories. thank you friends. :')




No comments: