pesta penang , sungai nibong !

Assalamualaikum 
And HYE ! ^__^v

Kali ni punya entry takda dah tips2 . kali ni nak cerita kenangan , pengalaman macam macam lagi lahh . UITM bagi cuti seminggu , so kita enjoy lahhh . tunggu apa lagi kann , takkan nak duduk umah je . aduhhh ! boring laa macam 2 . kalau nak dok rumah , baik tak payah balik . baik dok hostel je kann . makan tido makan tido . cukup 3 tahun , dapat diploma gemuk badan . :O whoaaa , tak boleh tak boleh .

Kali tak ke mana sangat pun . kita ke penang je . Dengan family , no more boyfriend . okay ! study first :P kalau dah balik kulim , kalau dah namanya orang kulim . memang mustahil memang gebang sangat lahh kalau tak p penang kann . ^________^  betoi dak orang kulim ?

Actually , tak rajin sangat nak buat entry pasal pesta ni . tapi disebabkan kawan kawan cheq ni , kebanyakan orang orang pantai timur , selatan , barat dan bukannya dari utagha . that’s why tercetus nya idea nak buat entry pasal pesta ni . nak share jugak laa pengalaman dengan kengkawan . tak rugi pun rasanya .

Okay lahhh , mai kita tengok ada apa sangat laa kat pesta penang ni kann . meriah sangat ka ? best ka yang kalut sangat nak p tuu , kannn .  hehe

|
|
|
V


hari ni cheq jadi supir untuk sehari . :)

gambar gambar, yang sempat ditembak oleh cik mimie :D

ini pulak jambatan pulau pinang siang and malam . sama jaa , cuma yang sana cerah yang sini gelap . hehe



pintu masuk pesta , 
tunggu masa nak serbu kaunter tiket . biasa lahhh excited sangat , sampai awal dari orang yang jual tiket . tunggu laa kat situ kann , jadi mak guard . haha

bila dah masuk tapak pesta , cari kedai makan dulu . 
lama sangat tunggu kat luar tadi , lapar dah laa .
orang cakap , penang syurga makanan .
so , kepada hangpa hangpa yang mai penang memang rugi lahh kalau tak makan . 
betoi , tak tipu woooo !

smile :) mulut penuh dengan makanan sebenarnya ni . hehe


this is my younger bro . the only bro , actually .
pencuci mulut . sedap ouhhh ! 

aikkkk , tetiba ada kucing . apahal plak ni .
haaa , jangan kalut !
kebetulan hari tuh , ada pesta kucing . memang semuanya sangat sangat comelll kayy . 
tapi yang ni yang paling cheq berkenan lahh . sangat shantekk !

pesta jalan 2012 . haha


dah habis makan , shopping lahh . tunggu apa lagi kannn . 
memangg gilaaaaa lah . rambang mata , semua nak . nasib baik lahh iman ni kuat lagi kannn . haha :P



gambar candid dari my lil bro . 
see , beg beg plastik tu . itu baru sikit , ada lagi yg lain . tak larat nak hangkut semua , letak kat tepi dulu . :)



muka penat , tak boleh senyum .


wif my boyfriend 

kembali senyum bila tengok mainan mainan kat belakang ni . woww , tak sabar tak sabar tak sabar . haha *bajet lisa dalam IAD*

percaya atau tak suka hati lahhh . tapi token token ni semua harganya RM60 . 
gila kann :O





ini namanya , !@#$% *dah lupa laaa, haha* gambar sebelum , semasa and selepas dia pusing .
yang ni , memang tak berani try . seriously !
banyak kali dah p pesta , tak penah ada hati nak naik benda ni .

yang ini ja yang berani . haha , comel ja roller coaster dia . 
tapi , pening jugak laa turun dari situ kann .

yang ni gambar tengah tunggu turn nak naik roller coaster :D

sama tak muka kami ? :D

wif wawa :)
yang ni oghang utagha panggil kereta belaga . tapi nama saintifiknya , i dont know . hehe






blue hippo sangat comel kayy . 

taman mini I-CITY sebenarnya ni . tapi tak sempat nak masuk .
mak and abah dah nak balikk . takpa , next year kita masuk . sabar sabar !

drive balik dah , bye bye pesta :')

tapi , sangat jemm . sejam baru boleh sampai rumah .


________________________________________________________________________________

gambar gambar bawah ni , ehsan dari google . ^___^v *peace*
okay , sampai sini jaa . jumpa lagi next entry .
bye , take care . 
ASSALAMUALAIKUM :)



1 comment:

Aliff Haikal said...

bestnya dapat pi pesta penang ! jeles tau :(