lepak sebentar !

hai ^^,
ASSALAMUALAIKUM 



hari ni , entry baru lagi :)
sejak sejak hidup single ni banyak plak masa nk update blog . ada saja idea .
btw , thank you for those cousin yg membuatkan blog saya berjaya diupdate lagi hari ni . ^^
syafinas nordin , nurfarhanees dan jugak shamimi zulaika *walaupun hilang lesap berasap sampai takmau balik kann*

disebabkan hari sabtu ni dah gerak balik kolej , 
so hari ni keluar laa lepak lepak kejap . karok seround , kenyangkan perut , jalan jalan lenguhkan kaki , pas 2 balik laa . haha , sangat takdak keja kann . 
well , kalau dah start sem nantidah bukak sekolah susah dah nak hangout macam ni . so , keluar laa menggila sat seminit dua ; oghang kedah kata . :D

sizzling and wok for today :)

ini semua wawa yg punya , haha .

tengah pilih lagu , macam pandai je kann . last last monitor hang , sampai kena panggil abang kat situ . ouhhh , malu ! -.-

itu ada menu bole order makanan laa kakakk , tapi disebabkan perut sudah full . so , c a n c e l !

ini , no caption !

ini , cik datin kite tengah bersemangat ni . 
dont you ever to disturb her  ! nanti tak pasal pasal jaa . yg sorang lagi pantang nampak kamera , jadi macam tu lahhh haa .

yang ni , masalah ! tangan macam nak berjoget , tapi pegang mic macam nk goyang mas idayu . 
mulut macam tengah makan .
fening fening ! =='

yang penting , dia mesti wangi ! hahaha

just smile :)

i have no idea why i smile like . . errrr~ ouhhh , whatever ! :P

see ? bulatnye muka masing masing . hehe
waiting for that girl . huhh 
dating tak hingat donia hang nohhhh~ 
report kat mami laa nanti , ingat aku tak nampak ! 
ingat - ingat cik mimie yaa ! :)


okay guys . thats all for this entry .
thank you for reading , have a nice day and
bye ! 

No comments: