hye buku baru :)


Hai 
ASSALAMUALAIKUM semua . ^^,



Sebulan cuti sem , sebulan jugak cuti dari blog . rehat , tenangkan fikiran . bahagianya kat rumah sampai malas nk update blog .

Tapi minggu depan dah kena gerak balik kolej yg tersayang dah . :(
Hye hye terengganu , hye sem 4 , hye subjek baru , hye lecturer baru : mintak mintak semuanya sporting dan tak stresskan students *macam yg 2* . hye drama baru and hye jugak masalah baru -.-

Sem 3 dah habis , bye bye kenangan , bye rumahku syurgaku , bye bilik kesayangan , bye kereta baru”ku” *nanti ada org marah,haha* , bye pointer yg menyakitkan , bye lecturer itu*kalau laa bole* , bye rumah B4-9 , bye kulim ! ouhhh , itu yg paling sedih :'( 
mintak mintak takda masalah yg sama berulang . 

Subjek untuk sem 4 pulak memang sangat menarik ! 
70% all about A C C O U N T ! urghhh~
 I’m not accounting students . macam mana ni ? sem 3 ada 1 subjek account , itu pun cukup cukup makan ja . sem 4 ada 4 subjek yg ada kaitan dengan account !
tunggu dan lihat je lahh resultnye nanti , kannn ^^

yg ini pulak untuk students hotel management part 4 , uitm ! sangat mengancam . aummmm ! -..-
btw , good luck . jangan stress stress ^^,
bye ! 

1- FRENCH LANGUAGE II
2- PRINCIPLES OF ECONOMICS
3- HOUSEKEEPING
4- FRONT OFFICE MANAGEMENT
5- FOOD AND BEVERAGE COST CONTROL
6- HOTEL ACCOUNTING
7- FUNDAMENTALS OF MARKETING



No comments: