RELEASE TENSION !

ASSALAMUALAIKUM 
BONJOUR ! heart

Ermm , i don't know how to start . kiki
but , let start here 
|
|
|
V
okay , done with speaking english . lets talk with our bahasa ibunda smile . 
gambar ni di"tembak" masa kat jertih !
jangan salahkan kamera saya yg tak clear , tapi salahkan cermin yg tak bersih . hehe,
saya nampak gemuk kann . --" ouhh saya tahu itu . tak perlu nk mengingatkan tentangnya lagi .

yang ini pulak dekat BUKIT KELUANG ! tapi , ada pantai . hemm jangan confused ye . 


tengokk sikit2 dah awek 2 , dah berpunya okay . tengok laa atas apa dia berdiri tuhh . ^^
yeahhh , disebabkan titi ni , saya terpaksa membatalkan hasrat saya untuk ke dalam gua . 
tak sanggup ceqq , awww !
mak tak rela nyahhh . smile biar laa kempunan pun .


so , thats why laa gamba saya dia atas bumi yang nyata ini . lagi selamat kannnn . ^^

muka macam nak nangis . frown tunggu mr. heartbeat lambat reply mesej lahhh .
curang ehhhh ?  opsss , *gurau jee kiki*

okay , posing dulu pape hal pun .  kiki




nampak takkk ? cik zarina sangat pendek di situ , hehe 


masing-masing dah penat berjalan . rehat kejap sambil makan rojak buah . sedap ouhh ! heart nakk ? cari di kedai2 buah berdekatan . okayy !

saya buat muka ayu lagi .  upset

awwww ! cik syafinas kita berposing nampaknya yaa . *jangan marah*

cantik kann , pemandangan belakang ? haha
pemandangan depan ni pun cantik jugakk . lagi cantik ! 
 dua2 pun ciptaan Allah heart

tapi ! saya dibuli ! ini yg tak cantikk . haihhh devil

 nasib baik , pandai ambik hati . snap gambar sekali terus tak jadi marah , haha .
ini foto bajet saya untuk hari ini kay . over ? yaa2 , saya tahu . *tak sengaja laa*

opss , motif letak ncet kat situ ?
*nak tunjuk ncet baru, paham2 laa*


peace dari atem  untuk hakim .
ouhh so sweet . 
*pecah rahsia , hehe*

ciannya . bukan kat diorang . tapi kat adik-adik yg nak naik tuhh .
takpe laa dikk , layankan jaa . masa kecik tak sempat naik mungkin . grin

syafinas nordin tangkap gambar saya masa belum ready lagi !
grrrr ,  
-no komen-

yang ni , ermmm .
merenung ke hadapan , mana tau nampak kedah kaa kann . rindu orang2 kulim laa .
 miss my mom , my dad , my noty siblings , mummy , and cousin2 yang suka buat qamai . haha !


sabar lahh wahai EN. HATI ! heartheart
3 days more and 1 paper to go .

No comments: