weekend seorang student

Hai
Assalamualaikum :)

Today I want to share about my weekend .
“weekend seorang student”
Perlu diingatkan , tak semua student akan ada weekend macam ni . 
Dan tak semua weekend, indah macam ni . hehe ;)
Kadang2 kita happy , tapi kadang2 kita sedihh . kann ?
Ada duit , happy laa . takde duit ? duduk dalam bilik ngadap laptop . betul tak ?
Lumrah hidup seorang student dan jugakk seorang perantau .
Sapa yang pernah hidup kat tempat org 2 , tawu laa kann .
*rindu mak abah dah laa*
Tapi minggu depan , si perantau ni nak balik umah !! :DD
Rindu family sangat2 dah , so kena balik jugak macam mana pun . huhu

Minggu ni , kita enjoy dulu kat sini .
Habiskan duit sikit, hehe
okayy , takmau cakap banyak .
jom tengokk gambar ! 

|
|
|
V


on the way ke Kuala Terengganu  :DD

peneman setia atas kereta aka breakfast kami . kecian kannn :/

sapa ni ? sapa lagi kalau bukan kak pinat lahh . 

ni dekat Arena Kuala Terengganu , cik syafinas nk jumpa kawan lama dia .
kita ikutkan aje laa . ^^


ini sayee ! haha , bosan tunggu org sembang , kita snap gambar dulu :))



haa, ini kawan dia . namanya yana macam nama saya jugakk .
comey pun sama , haha *perasan*

ini kat pantai penarekk !
nk ambik angin pantai sambil tenangkan fikiran .  kat kulim x da pantai, so ke sini je lahh kita . :D


KFC , untuk makan petang ! hehe, 


ni pulakk , kak kathy saya . hehe , niehh FB dia . add laaa ! :) Murni Anuar


no caption for this picture  . :P


jemput2 makan semua . ^^

tiga dara pingitan . sape nak ngorat mehh sini kita nak ejah bohhh . *ayat terengganu*
sorry laa , tak clear sebab dah malam kann ^^


nak tunjuk loket tu sebenarnyaa . nampak tak bersinar tuhhh . hehe :DD

cantik pantai ni, kalau tengok depan2 lagi cantikk ! 


okay dah abes dah bercerita .  thanks for reading .
jumpa lagi nanti . :)
bye2 semua   




p/s : Happy Birhtday NUR FARAHANI ISMAIL 
sayanggggs awak ! :) terima kasih ajak g umah .

No comments: