ladies day out ♥



ASSALAMUALAIKUM and HAI semua ! 
i'm currently at my sweetttt home . just arrived here this morning . tapi , tak melekat kat rumah jugak pun . bejalan je keja aku , haha ! sebab 2 madame bising . hee , sorry mak .  keluaq sat ja tadi . yg penting balik sebelum malam kann . ^^

Merayau pergi mana ? mana lagi nak lepak , situ je lahh . JAYEN tersayang , hehe ! bajet nak tengok wayang cita salam cinta . nak feeling2 laa sat kann . tapi tak hado lahh pulakk . nak tengok cita lain , dah lambat . so , kita hold dulu lahh . next time baru tengok . tak ke mana pun cinema tuhh . :D

kejap2 , kita ? whose that "kita" ? .  hemm , sape lagi kalau bukan couziess2 aku yang comel2 tu kann . Kat sini , aku hanya ada diorang sahaja mehh . Kat tempat lain , pun still diorang . Tapi dalam hati je lahh , sebab jauh kann . Kedua terpenting selepas my family ( abah , mak , adik2 ) . so , tahniah laa weyy ! hangpa nombor 2 , tak bangga kaa . haha .
okayy2 , berbalik kepada topik kita and gambar saye .  so , tengok je lahh gambar kat bawah ni . 


masa untuk pilih lagu . dah lama tak karok , lagu pun dah tak tawu nak pilih .


janji suara sedap , posing lantak kek ekau laa ehh . haha






haaa , tudiaa . bole masuk vokal bukan sekadar rupa ni . :D




Dah takde suara ke kakk , awal berhenti .  ke malu ? ^^



alamakkk , TERayu pulakk . hehe



ole-ole superbowl . 
kalau datang sini memang pakej laa selalunya . karok , bowling and wayang .
tapi untuk hari ni no wayang . padan muka masing2 .








We are soulmate . we laugh , we cry , we argue and we happy together . :') 




GCB time !

Jemput makan . Tapi tolong beli sendiri ye . no sharing . :P



creamer kat tapak tangan l;aa pulakk . dah macam promoter  dah . ^^



Tawu laa nak suap , tapi biaq laa nampak ikhlas sikit makcikkk .  >.<







Tengok tuhh , tak cukup dengan makan . siap take away lagi . wawa2 , haha ! rilex rilex .
gurau jaa , mengamuk wawa nanti . Itu untuk family kat umah , ambik hati laa katakan . takde laa bising sangat nanti bila saampai . hehe , okay itu je .

thank you for reading . :) 




No comments: