15 / 9 / 2012



anak jepun . hihi


HAI , new entry lagi . saya sedang berusaha untuk mengupdate blog saya setiap hari . insyaAllah , bole kott kalau takda keja . hehe :) okay laa hari ni entry bajet2 model . photoshoot lah sangat kann . haha ! tapi hari ni ayu je , sebab semua gambar berbaju kurung . tak percaya ? tengok lahh sendiri kat bawah ni .
kenapa berbaju kurung ? sebab saya pegi open house tadi . umah member yg dah lama sangat2 tak jumpa . rindu yg teramat sangat kat dia , finally dapat jgak lepaskan rindu tuhh tadi . ^^


ni laa kawan yana yg yana maksudkan tuhh . cun ? meymey laa . then pergi taman yg dekat high tech tuhh . sebab nak siapkan vdeo assignment kak pinat . jalan punya jalan , jumpa benda niehh 
|
|
V

tediaa , sekali dia bagi hadith laa. haha , so ? ingat2 laa ye . :D
lepas dah habis shoot vdeo , shoot gambar kitorang lah pulakk . tunggu g  . :P

|
|
|
V

peace ! dah lama x buat peace mcam ni ^^ 





first time senyum nampak gigi colgateee ! 




tak tau laa apa yg istimewa sangat pokok ni , sampai x p mana dah . dok kat pokok ni jaa . 

wahhhh ! bulatnye muka saya :O



ni gambar candid ! x sengaja . thanks WAWA :)

last picture . duduk jap , hihi 

thats all from me , thank you  for reading.   




No comments: