jom IFTAR bersama !



ASSALAMUALAIKUM
HYE EVERYBODY ! 
Dah lama yana tak update , sejak2 bulan puasa ni .
sibuk terawih laa katekan . *terawih ke?*
of kos lahhh ! :)

tak ada apa yang nak di update , tak ada benda menarik yang terjadi .
tapi hari ni , ada sejarah yang perlu aku coretkan . 
agar tidak lekang dek panas tak luput dek zaman . *betul ke?*
waahhh , macam zaman dolu-dolu pulak coretan2 ni kann. hihi
hari ni LADIES DAY OUT  
sebab semua yang hang out tadi semuanya gadis :)
no boys allowed ! hehe
okay2 , actually bajet nak IFTAR kat pizza , tapi bila sampai pizza je dah penuh . 
nak masuk KFC pun , dah selalu sangat makan kann . 
so , tak ada pilihan lain selain dari secret recipe ! hemm , 
secret recipe pun secret recipe laa asalkan ada juadah untuk berbuka , 
tak kena minum air masak pun dah kira bagus dah . huhu ,


________________________________________________________________________________


time ni tengah tunggu keta sewa . posing dulu sekali , 
biasa laa cita2 nak jadi model tapi tak jadi2 sampai sekarang. haha




ini sepupu tersayang , merangkap soulmate saye !
di mana ada saya , di situ ada dia 

SECRET RECIPE time !


ini lepas dah habis makan . alhamdulillah ! :)




mehh yana kenalkan .
ini awek dari KL, ummu ain fathiyah namenye . sedapkan name dia :)
dan itu kek tiramisu , jagan jeles . hehe >_<



tamak kan ? sampai 2 gelas air o.O
actually , air sirap 2 free . tak tau plak ada air free , kalau tawu tak order dah chocolate milkshake 2 . 
jimat sikit duit , hihi

yaa yaa , saya tawu saya tembam . tak perlu ingatkan saye lagi .  ;D


comel ? yee, itu pun saye dah tawu . haha *perasan*

ehh2 mana muka ? nampak ke ? haha
kesiannye , anak sape laa ni . dah macam kanak2 terbiar masing2 . 
heee , penat jalan . rehat jap . ^_^

muka masing2 dah berminyak , bole buat goreng ikan !


yummy , ini kek tiramisu itu ! best , sedap sangat .
nakk ? sila pergi ke secret recipe berdekatan anda sekarang . hehe :P

haaa , ini saya punya .  makan nasi goreng je kite, hihi :)


ini bil untuk 3 org makan . normal laa kann !
macam tak biasa plakk uolss .


lampu itu, buat muke saya jadi ntah pape . o.O
dan KFC 2 untuk sahur , malas nak masak punya pasal . huhu



time balik , saya jadi boss dduk kat belakang !
bole rehat2 , cik zarina kite pulakk yg drive .
padan muka dia , tadi dia dah rehat . skrang time cikyana plak tido . hihi ^_^





jadi anak perantau , kadang 2 rasa best . tapi yang tak best nya time puasa ni lahh .
orang lain bahagia je buka puasa dngan family , kita ? dengan kawan2 je laa . 
lambatnye masa berlalu . tak sabar nak berbuka dengan family kat rumah pulakk . 
lambat pulakk rasanya hari khamis . huhu,
sabar  yee wahai EN. HATI lagi 3 hari je lagi , sabar sabar ! :[

wahai orang kampung , sabar ye . tungu kepulangan sayee ♥ hihi

No comments: