JALAN-JALAN PERAK . ♥


ASSALAMUALAIKUM . 
hye , hello everybody !
welcome to my page ! :) 

selamat datang ye semua .
kali nie punya entry yana nak cita about my experience kat perak kelmarin .
actually , zoo taiping jaa . 
tak pusing abes satu perak pon .
tapi tengok gambar macam pegi luar negara . haha
*bajet je 2 . hehe,

yana g ngan family yana and family mak menakan yana(mak sedara lahhh)
2 biji keta "KONVOI" kelmarin . haha
*banyaknyaa . :P
mula2 kitorang g berkelah kat BUKIT LARUT .
mandi2, makan2 dulu kat situ . 
dyorang jaa mandi, yana takkk . hehe,

dah lama tak berkelah macam niehh . :')
*hemmm , tacink laa pulakk .


ahahhh, sayur ada sotong ada, ayam ada .
*lauk owang kampung, macam nie lahh . ^^


haha, nampak sangat lapar tuhh .
its ok , teruskan2 . 
*sempat lagi senyum .


macikk niehh , berposing pulakk dya !
*normal lahh 2 . :P
masa nie dah abes makan daa . perut kenyang hati banyak senang . haha






memang tak sah laa kalau tak bergambar bertiga macam nieh kann . ;D






wawa . baru bole bergambar , tadi sibuk jadi fotografer . haha
okehh, pipi saya sangat tembam . :(


kaum kerabat tersayang . takda dyorang sunyi laa hidup yana . :')


my sweetheart ! 
*hensem kan buah hati cikyana ? so sweet . ;D 

ZOO TAIPING . 
lepas dah kenyang , baru bole g zoo .  baru laa 
jalan pon tak terasa kan . ^^

o.O 


singa lahh sangat kann, kalau betul laa singa jinak 
macam niehh cikyana laa yang g tangkap gambar dulu . haha,


niehh family yana . ^^ 


niehh pon family yana jugakk . dah macam adik beradikk , walaupun 
hakikatnya hanyalahh sepupu .
kalau nak p mana2 , mesti bawak dyorang .
kalau tak bawakk tiga2 pon , mesti bawak jugakk sorang .
*nanti kalau dah keja tak ingat kat mak ngan abah memang aku ketuk pala sorang2 !


tengok muka yana . sama macam sapa ? 
mak ke abah ?
banyak orang cakap macam muka abah , betul kaa .
x taw laaa . ==' 


niehh semua gambar kat zoo , tengok je lahh ye . hehe , :D








*aww , ada macam artis  takk . hehe, perasan .


haaa , ular sawa ! sssssss
mula2 bajet nak tangkap gambar berdua 
ngan adik yana yg laki 2 jaa .
tapi dah alang2 , baik masuk semua sekali
 *muka masing2 control gilaa kann . haha


mak kesayangan ! 




tengok tuhh . kalau kuar jalan2 kann , 
orang akan ingat abah yana ada 5 orang anak perempuan . =='


gajah laa pulakk . nampak yana kecikk ja tepi tuhh .
berani tak saye ? haha


kali nieh yana diapit oleh kaum2 ibu pulakk yaa . hehe,
niehh makngah saya . :))

plastik sama kale dengan baju . amboii :D

dah penat sangat , dah tak bole nak senyum . huhu , o.O

niehh masa kat taman tasik apa ntah . dah lupa .tapi yang penting ada tasikk laa .




trip niee , macikk nie laa punya idea . mingu depan dya dah nak balik kolej , so mingu nie je laa bole pegi pon . dya  sama kolej dengan yana , tapi kos lain2 .
yana ambik kos hotel , dya buat vdeo . nanti yana laa yang jadi dya punya pelakon . haha
tak gitu syafinas nordin ? :P


look into my eys ! hehe , 
*yg kat dahi 2 tanda lahir . baik punya dya parking kat situ kan .  tapi tak pa lahh , syukur  alhamdulillah ALLAH dah jadikan kita sempurna . :)




satu lagi gambar , otw nak balik dah nie . dengan wawa . :))
*tembam jugak pipi aku kan . :P



japp , belum abes lagi . let me introduce my LOVELY COUSIN !
yang selalu buat yana hilang "AYU" depan orang ramai . 
*cam mana tuhh . =='

nama : SITI SHAMIMI ZULAIKA
nama FB :SHAMIMI ZULAIKA
umur : 18 tahun
pekerjaan sekarang : tengah pening kepala lagi pikir nak sambung form 6 
atau ambik diploma terus . so sapa2 yang nak tolong , sila lahh ye . 
amat2 dihargai . hehe





nama : NUR FARHANEES
umur : 15 tahun
pekerjaan sekarang : berFB dan cari pakwe , haha .
tengah study laa , nak ambik PMR kann . ^^v




 
nama : SITI NOOR SYAFINAS
nama FBSYAFINAS NORDIN
umur : 19 tahun
pekerjaan sekarang : study sekali ngan yana , ambik kos multimedia apa ntah . hehe :P




ok dah abes . terima kasih sebab sudi membaca yaa . bye, 
ASSALAMUALAIKUM . :)) 




No comments: