MENGKUANG DAM . NICE !

 ASSALAMUALAIKUM yaa sahabat !



entry baru lagi , hihi
nak buat cam mane , dok umah mcam nie lahhh
bejalan je kejenye . susah betul nak melekat kat umah .
jalan2 pon dengan family jaa .
 normal lahh untukk anak manja macam aku niehhh . haha
*manja laa sangat . :P

 MENGKUANG DAM . so NICE !
memang cantikkk , ohsemmm lahh !  
kebanyakan org pegi sini nak jogging , bersenam gitu2 lahh .
untukk photoshoot pon ade jugakk . selalunya, pengantin lahh yg banyakk .
tapi masa yana pegi tuhh , x de pon . maybe sebab cuaca kott .
cuaca tak elok sangat , asyik ujan jaa .


and for your information jgakk , tempat nie lahh yg yana nak sambut bufday my emak and my abah tuhh .
tapi x de rezeki kann . tak pe lahh , jgan dikenang benda yg dah lepas . ;)
okehhh laa dearr , jom laa start jalan2 ! hihi ,


|
|
|
V


sape niehh ? buah hati saya lahh ,  
yg tak penah mengeluh dgan kerenah saya dan sentiasa sabar .
*tengok gambar kat atas 2 dah laa, sangup bawak yana g situ and tunggu dengan penuuh sabar . seriesly !  :')
dan ramai jgakk yg jeles sebab dyorang takde buah hati macam saya niehhh .
#FACT !

  
budak2 nie lahh yg paling excited !  
tengok tuhh kusyuk je bagi ikan makan . :))
yg baju biru tuhh adik yana, yg sorg lgi tuhh sepupu yana .

sorry , tak clear sangat



niehh akak2 dye .
yg 2 beradik niehh , tak abes2 nakk begado . tengok tuhh !
suda2 laa bwak2 laaa bedamaii . haha, :P
niehh sepupu2 kesayangan yana .
sayang , seriesly sayangg ! cannot describe how much they are very means to me :') 
thank you sayangs2 . 

suka gamba niehh . 
*walaupun bukan muke saya, tapi saya yg snap . hihi
i loikeee ! ;D  ♥  


fotogedix  sikitt dengan IEKA ;p
muka yana macam nak nangis lahhh . o.O
*kasut kena curikkk kott . huhu
____________________________________________________________________

oh god ! dah masuk dahh gamba dye . haha ,
sorry to say lahh , blog saya memang banyakk gamba saya .
yg suka bole teruskan , and kalau tak suke tuhh , 
pun kena teruskan jgakk . dah masuk , tak bole kuar dahhh .


dah abes tengokk, baru bole kluar . haha 
*main paksa2 plakk kann , ape daaa cikyana niehh .










why my lips like that . 
*eeyuwww . :P


\



excited nyaa mukaa saya . hihiw , ;D

belakang pon nak ke ? saja nak banyakkan gamba . ;D
paham2 suda lahhh , haha

______________________________________________________________________________

and there are some piccx , for those people yang belum sampai atau dah lama tak ke sini .
MENGKUANG DAM, BEST !

untukk pencinta2 alam sekitar and untuk fotografer2 yg bertauliah atau pon yang takk . *macam yana, hihi
tempat ini sangat2 lahh disyorkan . tak caye ?
mehhh kite tengokk sikit , gamba2 dye ;)

|
|
|







  untukk gambar niehhh, try korg tengok kat atas bukit tuhh .
 ada mcam pagar
 lebih kurang laa, kan ?
          situ laa tempat org2 berjogging . sambil2 cuci mata kann . 
  best kott ! tapi agak penat laa kalau nak jogging and patah balikk . 
sbab 2 yana takk jogging , tangkap gamba org jogging je .
 hihiw ;D



dah tengok kann ? so, any coment ?
caye takk tempat nie cantikk ?
edit ?
memang laa edit , tapi tempat nie dah memang cantikk .
kalau tak cantikk, edit cam mana pon akan nampak tak bape nak cantikk jgakk . kann 
*berbelit2 ayat :P


   and for the conclusion is ,
 ini lahh *banyakk gamba yg akan jadi kalau org lain pakai
 kasut sport and cikyana pakai heel . hahah, okehhh . bye2 
jumpe lagi nanti .
*komen sikit pasal tasikk mengkuang niehh . cantikk tak ?


No comments: