LOVE BOTH OF THEM !

hye , ASSALAMUALAIKUM ! 



long time no see aa . hihiw ,
mesti ramai yg musykil pasal title kat atas 2 kann ?
cikyana niehh , curang ke ? main kayu tiga ke ?
playgirl ?

ouhhh , tolong ! please buang semua yg anda fikirkan . semua itu dusta belaka , hehe ;P
BOTH OF THEM , meanss . . .
errr , before that kite pasal nie dulu lahh pasal ALOQ STAQ .
uishhh , kedah betul tuhh . haha !
knpa dgan ALOQ STAQ ?
tak de apa pon dgan alor star tuhh , ok je .
takda banjir ke apa kee .
ary tuhh yana g alor star , saja melawat sedara kat sana .
yana niehh nama je duk kedah .
tapi , setahun 2,3 kali je kott g alor star .
itu pon pusing tak abes lagi kat alor star tuhh .
ishh3, teruknyee yana kan . haha,

its ok lahh !
btw, yana nak share some picx yana kat sana .
sempat lagi kan snap picx, haha .
itu lahh saya !  ;D

|
|
|
|
V


 ehh ! tengok apee lahh 2, adikk aku yg sorg niehh . 

okehhh , nie adik yana yg 1st . yg atas tadi tuhh yg second . yana ada 2 org je adikk . sorg laki and sorg pmpuan . cukup laaa 2 kan , ramai2 nanti pening kpala . ^__^
_____________________________________________________________________________

yg bawah nie , biase lahh . sape lagi kalau bukan cikyana . hihiw, bajet retiss, kannn .? 
:P perasanye laa saye . kuikui









tapi , ini lahh saye . kenyataan ! kamera dan cikyana memang susah nak dipisahkan . :)




yg niehhh , hadiah dari ALOQ STAQ . cantikk kan ? terima kasih sangattt .
*awww, perasan . :P



Ehhh, dah abes dahh gamba !
Okehh .
Back to our story, hihi .
Both of them means my parents mehhh .
My emak  and my abah , I love both of them .
Sorry to say, I don’t have any special boyfriend right now .
*promote ke ? ;P
Haha .

Kenapa yana buat entry niehh ?
Sebab 13hb and 14 hb yg lepas, bufday mak and abah yana .
Abah 13/4 , mak pulakk 14/4 . sweet kann ?
Tak banyak couple yg ada bufday dekat2 mcam tuhh .
So, tiap2 tahun bila masuk bulan 4 je .
Kepala yana dah pening, apa nak buat and apa yg nak beli untukk dyorang .

And for this time, yana dahbagi present untuk dyorang .
Benda apa tuhh, secret laa . ;D
And kononye, nak buat surprise skit laa kan .
Tpi , x jadi sebab cuaca takk mengizinkan .
So tukar plan , dan ini je yg dpat . sambut kat restoran jaa . ;((




kek yg x seberapa , just nak gembirakan mak and abah . :')

muka makk yg agak excited, hihiw . abah watlekk jee .
 control lettew . ;D





 ini sepupu kesayangan , thanks sebab dah tolong kaklong kau niehh beli kek tuhh .
ye laaa, mase 2 yana kt ALOQ STAQ lagi, dye laa yg tolong belikan kek tuhh and simpankan untukk yana . nahh makan sikit, 
*terharu takkk ? 










yg niehhh , lepas dah abes makan . dah nk balikk da pon . sempat agy pose , mak saye pun macam saye jgakk lahhh . suke bergambar .
mak kamu ? mcam mak saye takk ?


malam nanti yana buat entry agy 1 . lagi banyakk gambar , tngu ye . bye :*

2 comments:

SLKnight said...

untungla ada anak cam cik yana ni. =)

cik yana said...

haha, ya ka ? malu saye ^^