photoshoot ? ;D

hahhhh ?
photoshoot  ?
model kah nak photoshoot2 , haha
*PEACE !


cikyana photoshoot ngan kawan2 je lahhh .
nak isi masa lapang mingu exam nie kan .
mingu exam ?
bole lagi g jalan2 ?
hihiw, hendak seribu daya . 
kan kawan2 .


memandangkan tinggal lagi 2 mingu je lagi ,
lepas 2 masing2 dah nak balik umah masing2 ,
so cari laa masa kejap nak spent time sama2 .
bila lagi kann .
nanti lagi 2 bulan baru nak jumpa pulakk .
huhu, :')


photoshoot !
mana gambarnye ?
hihiw , sabar ye . ada kat bawah .
x  de lahh cantikk sangat ,
tak de lahh macam model antarabangsa tu kann .
setakat model ngan kawan2 tu bole laa .
hihiw , lets see .






























 okehhh, yang nie memang ketara gler yana punye tembam . >.<'
























saya budak NERD , hihiw







jalan2 tepi pantai , jangan jeles ye sayangs . ;)

nak jugakk gambar dengan gitar 2 kann .
hehe , mesti lahhh . :))   

gambar yang paling cuntikk sekali !
dan yang paling tana sayang . 
|
|
|
V

cantikk kan ?
tolong laa kata cantikk , haha


______________________________________________________________________________



comel kan background cahaya dye tuhh . ^__^
kami budak gila LENSa !


gambar candid ! I LIKE CANDID  





tengok zarina tengah berlatih, posing . hehe


posing tak jadi , sampai tergelak jurukamera . tapi, sempat lagi capture picx tuhh . hihi, thanks sayang2 ku .








cantikkan ? lighthing dye perfect sngat ! yana suka gler gambar niehh, tambah2 ada cik zarina kite .    

kalau ade gambar yana , mesti ada gambar dye jugakk kann . kompom ! ;D







ini cik FATIN kite , jurugambar yg hebat . thanks sayangs ! :*
nanti kita g lagi ehh .


okehhh laa , itu je .

PHOTO FULL OF MEMORIES .
penutup untuk sem 2 niehhh ,
kan kawan2 . :))  



nanti kalau yana ada g mane2 lagi
yana update lain ehh .
letak gambar banyak2 ,
kasi korang jeles . 
*jeles ke ? hehe
bye2 , anda semua . 
luv uols !
             





No comments: