holiday with family !

hye kawan-2 !
assalamualaikum  








dah lama kan yana tak update blog ?
hihi , busy cket .
tak smpat nk update .
tapi , skg tgah cuti . so ada lha masa cket nak
tengok blog yg hampir usang niehh . >_<"


okehhh ,
skg yana kt kmpung .
smpat lha pegi becuti ngan family kejap .
tak kemana sgat pun .
dalam negeri je , kt PANTAI MERDEKA !
mesti pnah dgar kan ? lgu dye pun ada .
of coz lha pnah dgar ! hiwhiw


msti ada yg ckap mcam niehh
"alahh , pantai merdeka je kot .  "
tak kisah lha awakk .
asal kan bole spent time ngan family ,
dkat je pun , dah kira best !
tempat tak penting , KENANGAN yg penting !  
^___^




cukup lha membebel cket-2 kan , jom tgok gmbar plakk  




|
|
|
V









yg laky tuhh , cousin yana . jgan pkir yg bukan-2 kehh ^_^v


















 ini mummy saya ! *mak sedara okehhh , bkan mak kndung . >_<


ini buah hati saya , my ABAH 







 and the best picture is ,
|
|
V


yeahhh , betul tak canyik mana pun .
tapi , yana pling suka gmba niehh !
credit to WAWA
thanx dear :) 


nty nak p lagi , nk tgkap gmba bnyak-2 .
nk letak dlam blog !. hiwhiw ,
KBAI~


4 comments:

yana halim said...

best. Besar2 gambarnya. Akak nak buat cenggini mcm malas pulak nak tukar2 template dah sbb byk mende nak kena tukar. huhu...

cik yana said...

hehe , thank you . yana ska ltak gmbar yg bsar2 . bwu clear ! huhu , :)

..safwani.. said...

bestnyaaaa.. dah lama tak pi pantai merdeka. padahal takjauh mana pun. heee ;)

cik yana said...

..safwani.. jom p sma2 , hiwhiw ^__^